Gezonde voeding en vitaliteit

 

Ons lichaam is continu cellen aan het vernieuwen met behulp van hetgeen er beschikbaar is vanuit de voeding. Voeding is dus het antwoord op een betere huid, slankere taille, betere weerstand, goede concentratie en een beter humeur.

 Wat is gezonde voeding? Natuurlijke, verse voeding; hetgeen de natuur ons biedt: fruit, groenten, noten, zaden, vis en mager vlees.

Een voorbeeld: Cacao is een natuurproduct , wordt geoogst en voedt ons lichaam met bruikbare stoffen maar een snicker groeit niet aan een boom, wordt gemaakt in een fabriek, is nep voeding en kost ons lichaam energie.

Ons spijsverteringsstelsel is sinds het ontstaan van de moderne mens, zo’n 40.000 jaar geleden niet meer veranderd. De wereld waarin we leven wel, zeker ook het aanbod aan voedsel. Ons lichaam heeft moeite met het verteren van brood, granen, suiker en frisdrank. We vergiftigen hiermee ons lichaam: ondervoeding door overvloed!

Gezonde voeding: de bouwstoffen voor een vitaler lichaam!

Maak een afspraak bij De Voedingsbron om uw voedingspatroon te verbeteren, u merkt het verschil!